De Verbinding

Ontspanning en hulpverlening - In harmonie met jezelf en het paard.

De Verbinding
Marga Hut
Kaatsweg 26
9305 TA Roderesch
050 5014395
06 2193 1680
info@paardinverbinding.nl

Even voorstellen

Marga Hut

Marga Hut, geboren (1966) en getogen in Roderesch en omstreken. De landelijke omgeving ten zuiden van Roden is afwisselend met bos, heide, stroomdal, veel zandwegen, landbouw- en weidegebieden.

In het begeleiden van (groepen) ruiters heb ik veel ervaring opgedaan door o.a. het organiseren van ponykampen voor de plaatselijke rijvereniging, het organiseren van dagritten voor de NVVR en door zelf veel te ontdekken en te ervaren tijdens het buitenrijden. In veel uitrijgebieden in het Noorden van het land ben ik goed bekend.

In de hulpverlening ben ik sinds 1998 werkzaam als maatschappelijk werker en heb ervaring in het algemeen maatschappelijk werk en in het begeleiden van mensen met een beperking. Mijn expertise ligt op het gebied van sociale vaardigheden, relaties en psychosociale vragen. Ook begeleid ik gespreksgroepen en geef trainingen. De laatste tien jaar ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het wezen van het paard en kwam in contact met mensen die Ďandersí met hun paard omgingen dan ik gewend was. Alternatieve (rij)stijlen, vrijheidsdressuur, natural horsemanship, alternatieve behandelingen bij blessures of probleemgedrag. Er was en is nog veel te leren. Lees verder over het ontstaan van De Verbinding >>>

Marga met Hillie (rechts) tijdens een herfstrit bij Norg

Mijn paarden zijn variŽrend in leeftijd en ervaring, mede doordat het bij de Friezen om 4 generaties gaat. Allen zijn zelf gefokt.

Hillie (1994) is mijn trouwe viervoeter met wie ik al menig kamp, groepsrit, strandrit, trektocht en rijweekend heb beleefd. Ze is een ideale begeleidster voor jonge paarden.

Femmichje (2001) is haar dochter, ook zeer ervaren en veelzijdig. Een goed leerpaard. Zij kan eventueel gehuurd worden.

Vonneke (2006) is weer een dochter van Femmichje. Zij is nog jong en speels. Superbraaf, maar nog niet ervaren genoeg voor het berijden door een ieder. Wel kan ze al heel goed helpen bij het spiegelen en kan ze natuurlijk thuis verzorgd worden door de gasten.

Hidde (2010), de zoon van Vonneke, is nog te jong om te werken. Hij heeft een moeizame start gehad als veulen en krijgt daarom de tijd om uit te groeien tot een mooie jonge hengst.

Voodoo (2002) is de uitzondering in mijn kleine kudde. Deze KWPN-ruin is het sportpaard van mijn dochter en zal niet snel ingezet worden voor het rijden door de gasten. Wel is hij een goede leermeester voor de hulpverleningsvragen.

De friezen