De Verbinding

Ontspanning en hulpverlening - In harmonie met jezelf en het paard.

De Verbinding
Marga Hut
Kaatsweg 26
9305 TA Roderesch
050 5014395
06 2193 1680
info@paardinverbinding.nl

Mogelijkheden

Buitenrijden met individuele begeleiding.

Puur genieten van een mooie rit in de natuur. Lekker uitwaaien, de zon zien schijnen, de vogels horen fluiten. Zo zou je het graag willen, maar in de praktijk kun je het spannend vinden om alleen te gaan of misschien heb je een jong paard, die nog moet wennen aan verkeer en alle obstakels die je kunt tegenkomen. Ik kan je inzicht geven, coachen en laten ervaren wat de wisselwerking is tussen jou en je paard (wie is er zenuwachtig?) en hoe je in harmonie met jezelf en je paard kunt leren samen te genieten van een buitenrit.

Begeleiding bij het buitenrijden met een groepje

op uw eigen paarden in diverse gebieden van Drenthe, Groningen en Friesland

Voor de gezelligheid, een op maat gemaakte rit. Eventueel gecombineerd met een workshop en/of culinair tintje. Maximaal 6 deelnemers per rit.

Therapeutische sessies en gesprekken, met behulp van de paarden.

Kortdurende hulpverlening bij persoonlijke (psycho-sociale) vragen. De paarden spiegelen hetgeen er bij jou speelt en helpen ons inzicht te krijgen in het eigen denken en gedrag. Hierdoor krijg je antwoord op je vragen of leer je hoe je om moet gaan met je probleem. De vragen kunnen liggen op het gebied van zelfinzicht, relaties, verlies, werk, opvoeding of stress.

Verzorgen en omgaan met paarden voor je ontspanning en algemeen welzijn.

Wees te gast, neem je tijd om met de paarden te “zijn” en tot jezelf te komen. Dit kan gecombineerd worden met logies en maaltijden (zie arrangementen).